Beoordelingen
Collega's instellen als beoordelaar

Lees hier hoe je een collega als beoordelaar kunt toevoegen aan HROffice.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Binnen HROffice kun je feedback of een beoordeling aanvragen van een collega over een kandidaat via ‘Beoordelingen’. Deze collega ontvangt een e-mail met link naar hun eigen omgeving binnen HROffice waar je collega een beoordeling kan geven.

Dit onderdeel bestaat uit het geven van een cijfer (1 tot 10 sterren), commentaar en eindoordeel (geschikt of ongeschikt). Het is mogelijk om je collega meermalig om beoordelingen te vragen of meerdere collega’s tegelijk.

Om een collega te vragen om een kandidaat te beoordelen dient deze collega gebruiker te zijn van HROffice met de rol van Beoordelaar kandidaat. Je kunt collega’s toevoegen aan HROffice door bij 'Instellingen' > 'Gebruikers' nieuwe gebruikers toe te voegen. Vul de gegevens van de collega in en kies de juiste rol.

Je kunt hier ook meteen aangeven of je collega e-mail notificaties per gegeven beoordeling dient te ontvangen.

Wanneer je je collega hebt toegevoegd, dien je hem of haar wel nog eerst een uitnodiging te sturen om een wachtwoord aan te maken om in te kunnen loggen. Dit kan door (in Gebruikers) op het envelopje achter de naam van je collega te klikken.

Hier vind je een handleiding voor beoordelaars.