Aan de slag met HROffice
Wachtwoord vergeten of verlopen

Wat moet je doen als je je wachtwoord bent vergeten of je wachtwoord is verlopen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wachtwoord vergeten of verlopen?

Kan gebeuren... Het is mogelijk om opnieuw een wachtwoord in te stellen door op ‘wachtwoord vergeten?’ te klikken in je inlogscherm.

• Klik in het inlogscherm op ‘Wachtwoord vergeten?’ om een nieuw wachtwoord in te stellen.

• Vul je e-mailadres in om per e-mail een reset-link te ontvangen.

• Klik vervolgens op de link in die e-mail en stel een nieuw wachtwoord in.

Maakt jouw bedrijf al gebruik van HROffice en wil je ook als gebruiker worden toegevoegd?

Via onze website kun je enkel een bedrijfsaccount aanmaken. Vraag daarom een collega om je als gebruiker toe te laten voegen aan HROffice. Als je als gebruiker bent toegevoegd ontvang je een automatisch gegenereerde e-mail van HROffice om je wachtwoord te bepalen en direct in te loggen.

Wachtwoord verlopen

Als je als nieuwe gebruiker van HROffice niet kunt inloggen omdat de link om je wachtwoord aan te maken is verlopen, kun je je collega vragen de link opnieuw naar je te versturen. Is deze collega niet bereikbaar? Dan kun je ook contact opnemen met onze supportafdeling via ons helpcentrum rechtsonder in je scherm.

Gebruikers toevoegen

Gebruikers met toegang tot de instellingen van HROffice kunnen nieuwe gebruikers toevoegen via instellingen > gebruikers. Als een gebruiker is aangemaakt verstuur je door middel van de envelop een e-mail naar deze gebruiker om een wachtwoord aan te maken. Deze link is 48 uur geldig. Mocht een gebruiker niet op tijd hebben gereageerd kun je de e-mail op dezelfde manier nogmaals versturen.