03/03/2022
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De release in het kort

In de avond van 3 maart zal HROffice Recruitment weer worden uitgebreid met een aantal nieuwe functionaliteiten. Heb je onlangs zaken aangegeven waarvan je wilt dat deze toegevoegd of aangepast worden? Lees dan snel verder om te zien of er vorderingen zijn in deze release. In deze e-mail vertellen we je in het kort welke updates er worden gedaan. Wil je meer weten? Lees dan verder in de kennisbank, of neem contact op met de supportafdeling.

Belangrijke wijzigingen

Module bureauportaal
In deze release hebben we het bureauportaal waar de bureaus op inloggen helemaal opnieuw gebouwd. Ook in HROffice zelf is er iets veranderd. Buiten het feit dat het design is aangepast, is het nu mogelijk om bureaus te laten kiezen in welke taal ze willen inloggen op het bureauportaal (NL of EN). Bij de kandidaten vanuit bureaus is in het dossier een chat optie toegevoegd. Er is niets veranderd voor het activeren van bureaus voor vacatures. Via “Communicatie bureau” is het mogelijk om chat berichten te sturen met het bureau obv een kandidaat. De communicatie met het bureau is dan onderdeel van het dossier.

Workflow acties
Het is al een tijdje mogelijk om per vacature te bepalen welke statussen actief zijn voor het proces met kandidaten. Vanaf de komende release is het ook mogelijk om acties te koppelen aan alle statussen in de workflow.

Het is mogelijk om 3 verschillende acties te koppelen per status (e-mail naar gebruiker, e-mail naar kandidaat en het doorsturen van een profiel).

Dashboard widgets
Deze release zullen er weer 2 nieuwe widgets beschikbaar zijn voor het dashboard, als de bijbehorende module ook actief is. Maak je gebruik van talentpools dan heb je via de nieuwe widget een overzicht van talentpools en kan je gelijk doorklikken naar de betreffende profielen. Wanneer je gebruik maakt van het communicatiecentrum dan krijg je via de widget een overzicht van de 5 laatste e-mails die zijn binnengekomen.

Zoeken in templates
Vanuit de dossiers van kandidaten kan je emailtemplates selecteren bij versturen van een e-mail naar de kandidaat en het doorsturen van een kandidaat naar een collega. Omdat er soms lange lijsten met templates actief zijn hebben is er straks een zoekfunctie in beschikbaar. Je kunt dan zoeken op de naam van de templates.

Link naar taak
Wanneer je een taak hebt aangemaakt is er nu een link beschikbaar naar de vacature of kandidaat waar de taak betrekking op heeft. Deze link is beschikbaar in het overzicht van taken en ook in de widget op het dasboard.

Talen en validatie
Wanneer er meerdere talen actief zijn binnen HROffice zullen bepaalde instellingen ook gevuld moeten worden met de betreffende talen. Als je nu een taal vergeet te vullen kan je het geheel niet opslaan en gaf het systeem geen duidelijk melding. Na de update krijg je een melding en zie je direct wat ontbreekt.

Vacature inclusief campagne archiveren
Als er bij een vacature een campagne actief is, welke je kan stopzetten, moet je wachten om de vacature te archiveren. Dit was omdat de campagne nog afgehandeld moet worden.