Kalender synchronisatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je in HROffice gebruik maakt van de kalenderintegratie kun je bij het uitnodigen van kandidaten direct in de agenda van je collega’s inzien wanneer zij ruimte hebben om een kandidaat uit te nodigen.

Kalender synchroniseren

Wanneer je gebruik maakt van outlook kun je je agenda koppelen met HROffice. Onderaan bij instellingen vind je de knop kalender synchronisatie. Hier volg je deze stappen om je agenda te koppelen:

• Klik op het synchronisatie icoon, account toevoegen.

Je krijgt automatisch een pop-up om in te loggen in outlook.

• Selecteer welke kalender je wilt synchroniseren.

• Klik op opslaan.

Doordat verschillende gebruikers deze stappen doorlopen kun je bij het inplannen van interviews inzien wanneer deze collega’s beschikbaar zijn voor een interview. Deze opties kun je delen met je kandidaten om hun voorkeursmoment te kiezen.

Kandidaten uitnodigen met kalender synchronisatie

Meer informatie over het uitnodigen van kandidaten lees je in de handleiding > Kandidaten > Kandidaat uitnodigen voor een interview.