Instellingen
Account
Importeren / Export bestanden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Importeren

Wanneer je voor het eerst gaat werken met HROffice kan het zo zijn dat je nog kandidaten in proces hebt die je over wilt zetten. Deze kandidaten hoef je niet handmatig over te zetten, maar kun je ook via een import toevoegen aan HROffice. Onze supportafdeling helpt je hier graag bij.

Export bestanden

Op verschillende plekken in het systeem kun je gegevens exporteren. Dit kan wanneer je het exporteren icoon rechtsboven in je scherm ziet. De bestanden die je exporteert, kun je downloaden onder de knop export bestanden.

Gebruik je de module ā€˜Recruitment Analyticsā€™? Dan kun je uitgebreidere rapportages inzien en exporteren via deze module en heb je export bestanden niet nodig.