Kandidaten
Kandidaten handmatig toevoegen en importeren

Als een kandidaat niet automatisch via je website in HROffice terecht komt kun je ze ook handmatig toevoegen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De meeste kandidaten zullen door middel van solliciteren via je website automatisch in HROffice terecht komen. Wanneer dit niet het geval is kun je kandidaten handmatig toevoegen aan HROffice.

Individuele kandidaten toevoegen

Dit doe je doormiddel van de ‘+Nieuw’ knop bovenin je scherm. Hier vul je alle nodige informatie in die je hebt van de kandidaat, een aantal criteria zijn verplicht om in te vullen maar de meeste zijn optioneel. Als je alle informatie hebt toegevoegd koppel je de kandidaat aan een bestaande vacature. Handmatig toegevoegde kandidaten krijgen de status Nieuw/CV Beoordelen.

In het profiel van de kandidaat kun je terugvinden op welke manier een kandidaat aan HROffice is toegevoegd.

Wil je veel kandidaten tegelijk toevoegen?

Neem contact met ons op, onze supportafdeling helpt je hier graag bij.

Bij instellingen > Importeren kun je meerdere kandidaten tegelijk toevoegen. Dit doe je door de kandidaatgegevens die je wil importeren te uploaden.

Bovenaan de pagina download je het voorbeeldbestand waar je de gegevens aan kunt toevoegen.

Als je het gevulde bestand uploadt kies je vervolgens de vacature, de status en het land voor de kandidaten die je wilt toevoegen.

Betekenis velden

Let wel op: Toestemming van kandidaat kan vereist zijn.

• Taal (verplicht)

Selecteer hier de taal. Deze staat standaard op Nederlands.

• CV

Voeg hier het CV van de kandidaat toe.

• Motivatiebrief

Voeg hier de motivatiebrief van de kandidaat toe.

• Vacature selecteren (verplicht)

Selecteer hier de vacature waar de kandidaat aan toegevoegd moet worden.

• E-mailadres (verplicht)

Vul hier het e-mailadres van de kandidaat in.

• Entiteit (verplicht)

Vink hier de gewenste entiteit aan.

• Voornaam

Vul hier de voornaam van de kandidaat in.

• Achternaam

Vul hier de achternaam van de kandidaat in.

• Motivatie

Vul hier de motivatie in van de kandidaat.

• Telefoonnummer

Vul hier het vaste telefoonnummer van de kandidaat in.

• Mobiel

Vul hier het mobiele nummer van de kandidaat in.

• Geslacht

Geef hier het geslacht van de kandidaat aan.

• Land

Vul hier het land in waar de kandidaat woonachtig is.

• Straat

Vul hier de straat in waar de kandidaat woont.

• Huisnummer

Vul hier het huisnummer in van de kandidaat.

• Postcode

Vul hier de postcode van de kandidaat in.

• Woonplaats

Vul hier de woonplaats van de kandidaat in.

• Geboortedatum

Vul hier de geboortedatum in van de kandidaat.

• Beschikbaarheid

Vul hier in per wanneer de kandidaat beschikbaar is.

• Uren per week

Vul hier in hoeveel uur per week de kandidaat beschikbaar is.

• Opleidingsniveau

Vul hier het opleidingsniveau van de kandidaat in.

• Salaris

Vul hier het salaris in van de kandidaat.

• Reden van afwijzing

Voer hier de reden van afwijzing in.

• Dynamische filters

Wil je het cv van de kandidaat verder aanvullen maar kom je daar met de aangeboden velden niet uit. Maak dan je eigen dynamische filters aan bij ‘Instellingen’ en selecteer hier de gewenste optie.

• Foto kandidaat

Hier heb je de mogelijkheid om een foto van de kandidaat te uploaden.

• Werkgebied

Selecteer hier het land.

• Geboorteplaats

Vul hier de geboorteplaats van de kandidaat in.

• Nationaliteit

Vul hier de nationaliteit in.

• Opzegtermijn

Vul hier de opzegtermijn in.

• LinkedIn account

Vul hier het LinkedIn-profiel van de kandidaat in.

• Provincie

Selecteer hier de provincie.

• Burgerlijke staat

Selecteer hier de burgerlijke staat.

• Maximale reisafstand

Vul hier de maximale reisafstand in.

• Geboorteland

Vul hier het geboorteland in.

• Talen

Voeg hier een taal toe en geef het niveau aan. (moedertaal, goed, matig). Je kunt ook meerdere talen toevoegen.

• Eigen functiecategorie (hier worden pas waardes getoond wanneer er een vacature is geselecteerd in het profiel van de kandidaat)

Selecteer hier een waarde voor de eigen functiecategorie.

• Bron

Vul hier de bron in.

• Contracttijden (hier worden pas waardes getoond wanneer er een vacature is geselecteerd in het profiel van de kandidaat)

Selecteer hier een contacttijd.

• Contracttypes (hier worden pas waardes getoond wanneer er een vacature is geselecteerd in het profiel van de kandidaat)

Selecteer hier een contracttype