Tweestapsverificatie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je zeker weten dat de juiste mensen in jouw ATS inloggen? Kies er dan voor om de Tweestapsverificatie aan te zetten. Middels deze functie wordt tijdens inloggen naast het wachtwoord altijd gevraagd om een extra beveiligingscode in te voeren. Voor het gebruik van deze functie heeft iedere medewerker een mobiele telefoon of tablet nodig, met daarop een authenticatie app geïnstalleerd en geactiveerd (Google authenticator of andere vergelijkbare apps zijn mogelijk). Omdat je in HROffice werkt met persoonsgegevens is het aan te raden om hier gebruik van te maken.

Wil je de Tweestapsverificatie aanzetten?

• Ga dan naar Instellingen > Account > Tweestapsverificatie.

• Vink het hokje aan zodat de functie actief wordt en klik op Opslaan.

• Scan de QR code met de Google Authenticator en voeg hiermee deze pagina toe aan de app.

• Als je nu inlogt, vul je eerst je wachtwoord in en klik je op inloggen.

• Hierna wordt je gevraagd om een code. Open de Google Authenticator app. Voer de code in die in beeld staat en klik op Inloggen. Hierna zul je toegang krijgen tot het ATS.

Let op: de code die Google Authenticator genereert is tijdelijk, dus wanneer de code niet werkt, probeer dan opnieuw de nieuw verschenen code in te voeren.

Bij ‘gebruikers’ kun je zien wie tweestapsverificatie aan heeft staan onder TSV.