Vacaturetekst templates
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vacatureteksten

Plaats je vaak dezelfde vacatures of vacatures met een bepaalde opbouw, dan kan het aanmaken van een vacaturetekst template een uitkomst zijn. Deze template voeg je eenvoudig toe aan een nieuwe vacature door hier de optie vacature templates aan te klikken en de juiste template aan te klikken.

Door het gebruiken van templates kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat al je gebruikers dezelfde opbouw en koppen gebruiken in vacatures.

In de handleiding Vacatures aanmaken en publiceren laten we je zien dat er in HROffice drie verschillende manieren zijn van het opmaken van vacatures, een vacaturetemplate is daar één van.

Bij het aanmaken van een template vul je in welke naam en in welke taal (of talen) je het template wilt aanmaken. Vervolgens maak je de tekst op.

Let op: het is belangrijk dat je de koppen in je vacatures opmaakt in de juiste en dezelfde ‘heading’ onder de knop Format, dit zodat al je vacatures op je website er hetzelfde uitzien.