Labels
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Labels gebruiken we om in het overzicht van vacatures en kandidaten gelijk extra informatie weer te geven. Labels kun je bij instellingen aanmaken maar ook bij de kandidaten of vacatures zelf. Ook kun je op labels filteren en deze terug laten komen in je rapportages. Zie hieronder een aantal voorbeelden van het gebruik van labels.

Onder de knop 'Labels' in instellingen vind je al je gemaakte labels (voor zowel kandidaten als vacatures) terug. Hier kun je labels aanmaken, filteren en bulkacties op uitvoeren zoals in je vacature- of kandidatenoverzicht ook mogelijk is. Daarnaast kun je de naam wijzigen van labels en deze eventueel samenvoegen.