Mini Job Portal
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Maak je gebruik van de Mini Job Portal als landingspagina of intranet? Op deze pagina krijg je uitleg over de diverse instellingen en hoe je de pagina kunt personaliseren naar de look & feel van jouw onderneming.
Alle aanpassingen aan de Mini Job Portal kun je doen via 'Instellingen' > 'Werken-bij website' > 'Configuratie'. Klik vervolgens op het potloodje van het juiste kanaal om instellingen te wijzigen.

Indien jullie webbouwer HROffice zelf een koppeling gaat maken met HROffice is een API documentatie benodigd. Op de pagina https://api.hroffice.nl

kan alle informatie over de koppeling gevonden worden.

Klik linksboven op ‘Carrière site’ om je huidige Mini Job Portal te bekijken.
Je kunt de volgende elementen aanpassen:

• Logo
    Upload hier je logo van maximaal 100 pixels hoog.

• Social media afbeelding
    De social media afbeelding is de afbeelding die je ziet wanneer je een vacature wil delen op social media. Het delen van een vacature doe je door bij de vacature te gaan naar publicatiekanalen en daar het social media icoon naar keuze aan te klikken. Hierdoor open je direct een scherm waarin je het bericht kunt opmaken met de gekozen social media afbeelding.

• Fav icon

Een fav icon is een icoon dat een specifieke website aanduid in een tabblad van de browser of de zoekresultatenpagina van een zoekmachine. Dit is een klein vierkant icoon van 16x16 pixels.

• Afbeelding header

Voeg hier de foto toe die je als header op je Mini Job Portal zou willen gebruiken. Zorg dat je een liggende afbeelding gebruikt. De maximale grootte van de afbeelding is: 3840x2160 pixels.

Niet elke foto is geschikt als header. Dit heeft te maken met de header op je Mini Job Portal die over je foto heen valt en je ook nog tekst over de afbeelding heen kunt plaatsen. Je kunt hier daarom het best kiezen met een generiek patroon of foto waarbij de belangrijkste onderdelen in het midden van de foto staan. Je kunt er ook voor kiezen geen header tekst te gebruiken.

• Kleur afbeelding header

Gebruik in plaats van een afbeelding een header in een bepaalde kleur of plaats een gekleurd filter over je afbeelding heen. De transparantie van de kleur kun je hier ook aanpassen.

• Kleur tekst
    Pas de kleur van je header tekst en header subtekst aan.

• Tekst header
    Kies hier een krachtige titel om kandidaten te verwelkomen.

• Subtekst header
    Vul hier optioneel een korte subtekst in.

• Titel kaart
    Geef hier de kaart een titel, bijvoorbeeld ‘Onze locatie’

• Tekst kaart
    Vul hier bijvoorbeeld je adres in.

• Welkomsttekst
    Vul hier de titel van je introductietekst in.

• Over ons
    Plaats hier een introductie/welkomsttekst van je bedrijf.

• SEO
    Vul hier zoveel mogelijk informatie in om ervoor te zorgen dat je pagina goed gevonden wordt in Google. Meer informatie over SEO vind je hier <LINK>.

• Website URL
    Vul hier de URL van je corporate website in.

• Privacy URL

Vul hier de link in welke naar de privacystatement gaat op jullie corporate website.

• Social URL’s

Vul hier de social kanalen in die jouw onderneming in gebruik heeft. Wanneer je de URL’s niet invult zijn de social icons ook niet te zien op de website.

• Locatie 1

Wil je een kaart tonen op je pagina? Vul dan hier de adresgegevens van je onderneming in.

Eigen functiecategorie

Heb je veel vacatures? Dan kun je het je kandidaten makkelijker maken door ze op bepaalde functiecategorieën te laten filteren. Dit doe je als volgt:

• Voeg de functiecategorieën toe bij Instellingen > Modules > Eigen functiecategorie.

• Klik op Aanmaken en vul hier de functiecategorie in, klik op Opslaan.

• Alles toegevoegd? Open dan je vacature en klik op Bewerken.

• Kies in de dropdown ‘Eigen functiecategorie’ de juiste functiecategorie en klik op Opslaan.

• Je functiecategorie verschijnt nu vanzelf op je Mini Job Portal.

Vergeet niet om dit bij al je vacatures in te vullen, zodat ze onder de juiste functiecategorie op je Mini Job Portal komen.