Aan de slag met HROffice
HROffice in verschillende talen

HROffice is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans en wordt standaard opgeleverd in één taal.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Taal wijzigen

Om de taal van je account te wijzigen ga je naar je naam rechtsboven in het scherm en zoek je in de lijst je huidige taal. Daar zie je vervolgens welke talen er nog meer in je account beschikbaar zijn.

Wil je meer talen toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Templates, vacatures en dynamische velden in verschillende talen

Als je HROffice in verschillende talen gebruikt wordt door middel van verschillende tabbladen en knoppen aangeduid welke taal of talen geselecteerd zijn. Dit betreft bijvoorbeeld een template, vacature of dynamische velden. Hieronder zie je een aantal voorbeelden.

Bij sommige instellingen kun je er voor kiezen per taal een verschillende template aan te maken. Bij 'instellingen > templates' kun je hier meer over lezen.